‘Feyenoord probeerde tot twee keer toe Mike Havenaar in te lijven’

Mike Havenaar had zomaar de spits van Feyenoord kunnen zijn. In 2014 verruilde hij Vitesse voor het Spaanse Cordoba maar ook de Rotterdammers wilde hem inlijven.

De periode in Spanje verliep niet voor hem zoals gehoopt. ‘Er waren problemen met mijn werkvergunning en visum. Door het uitblijven hiervan kon ik niet aan voetballen toekomen. In december van 2014 werd daardoor mijn contract bij Cordoba ontbonden.

‘Afgelopen zomer meldde Feyenoord zich weer, maar mijn visum en werkvergunning waren nog steeds niet in orde. Toen alle papieren onderhand in orde waren had ik maandenlang niet meer gespeeld. Alle Europese clubs hadden de voorbereiding al achter de rug, waardoor ik tussen de wal en het schip viel,’ aldus Havenaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *