FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord speelt dubbele oefenwedstrijd tegen Belgische tegenstander

Feyenoord zal tijdens het trainingskamp in Portugal een dubbele oefenwedstrijd spelen tegen Charleroi. De nummer tien van de Belgische Pro League. Dit zal gebeuren op vrijdag 8 januari. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 13.00 uur, de tweede om 15.00 uur.

Feyenoord bereidt zich van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 januari in het Zuid-Portugese Albufeira voor op de tweede helft van het seizoen. De duels met Charleroi zijn de enige oefenwedstrijden die in die week worden afgewerkt. In een later stadium zal via deze website het trainingsschema worden gecommuniceerd, evenals informatie over de toegankelijkheid van de trainingen en de oefenwedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *