‘Stefan de Vrij kon in de zomer voor 36 miljoen naar Valencia’

Momenteel zit hij in de lappenmaand maar in de zomer kon Stefan de Vrij voor een recordbedrag de overstap maken van Lazio Roma naar Valencia. Die club had namelijk een bedrag van 36 miljoen euro voor hem over. Dit weet het medium Il Tempo althans te melden.

Lazio weigerde dit bod. Zijn oude club Feyenoord zou uiteraard ook meeprofiteren van een zomerse overgang. De Vrij is een product van de jeugdopleiding op Varkenoord. Daardoor zouden de Rotterdammers in ieder geval een opleidingsvergoeding krijgen. Martin van Geel kennende heeft Feyenoord echter ook recht op een doorverkooppercentage…



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!