FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

CHECK DIT! Als je straks naar de DARTFINALE gaat kijken! (Absolute aanrader!!)

Ben jij een fan van darten en wil je kans maken op een Winmau Blade 4 Dual Core dartbord? Volg dan nu *Facebook.com/DartsRSS* en zorg dat je bij de volgers zit! Het dartbord zal dan onder de eerste 2000 volgers worden verloot!!! DARTSRSS verzameld dagelijks de laatste dart-nieuwtjes voor je bij elkaar. Een absolute aanrader dus voor liefhebbers van het spelletje! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de maand JANUARI 3000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee dartborden tegelijk!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *