FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil dat Tonny Vilhena voor twee jaar bijtekend’

Feyenoord wil een ultieme poging ondernemen om Tonny Vilhena voor de club te behouden. Dit weet het AD vandaag te melden. De middenvelder heeft een aflopend contract en kan nu aan het einde van het seizoen transfervrij de Kuip uitlopen.

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, probeert nog eenmaal om Vilhena te verleiden met een nieuw contract. ‘Maar zijn kans van slagen lijkt vrijwel nihil. En alleen om het geld gaat het allang niet meer. Vilhena wil een frisse start bij een club waar ze een duidelijk toekomstplan hebben’, schrijft de krant in een groot stuk over de speler.

In het bericht laat ook Cor Adriaanse zijn licht schijnen over de situatie. Hij trainde Vilhena in de jeugd. Vilhena lijkt ondanks zijn lange verleden bij Feyenoord te vertrekken. “Toch zou het gewoon goed zijn als hij nog twee jaartjes bijtekent in De Kuip”, stelt Adriaanse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *