‘Graziano Pelle niet geinteresseerd in transfer naar China’

Graziano Pelle had zomer actief kunnen zijn in de Chinese competitie. De lange aanvaller van Southampton had namelijk meerdere aanbiedingen op zak van clubs uit die league. Toch koos hij voor een langer verblijf bij The Saints.

Volgens ESPN heeft Pellè meerdere Chinese clubs afgewezen. Bij Southampton kent de oud-Feyenoorder geen al te best seizoen en na de komst van Charlie Austin is hij niet meer verzekerd van een basisplaats. Ondanks dat wil Pellè de Premier League niet verlaten. Met het oog op het EK wil de spits actief blijven in Engeland om zo met Italië naar Frankrijk te gaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!