FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Khalid Boulahrouz hangt zijn schoenen aan de wilgen

Khalid Boulahrouz is gestopt als profvoetballer. De verdediger zat dit seizoen al zonder club nadat zijn contract bij Feyenoord werd ontbonden.

Ik heb al die jaren in een tunnel geleefd, die af en toe best wel donker was,” legt de 34-jarige verdediger uit. “Dit is wat ik vanaf toen ik vier jaar oud was dag in dag uit heb gedaan. Ik hield niet van voetbal, ik was obsessed van voetbal. Ik heb er zoveel energie in gestoken, er mentaal zo voor moeten vechten. Tot vorig seizoen heb ik dat volgehouden. Maar op een gegeven moment ebde die obsessie langzaam weg.”

Ook als Feyenoord zijn contract had verlengd, was Boulahrouz gestopt. “Ja. Met voetballen in Europa was ik wel klaar. Ik denk niet dat ik dit leven nog een jaar had kunnen opbrengen. Feyenoord is een fantastische club, hoor, daar zou je je hele leven voor kunnen voetballen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *