FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat wil scherpte zien bij Feyenoord’

Sinds een aantal dagen is Dick Advocaat werkzaam bij Feyenoord. Hij gaat trainer Giovanni van Bronckhorst assisteren. Zijn rol zal een adviserende zijn.

Feyenoord wil dat de spelers meer scherpte gaan tonen. “Je best doen is iets heel anders dan scherpte tonen. De wil is er wel, ja. Maar dat is toch een normaal iets?” vertelt Advocaat aan het Algemeen Dagblad.

“Ze zullen in de persoonlijke duels echt iets moeten laten zien. Dat gebeurt veel te weinig. De komende weken wordt aangetoond wie er goed genoeg is voor Feyenoord. Anders moeten ze volgend seizoen maar naar een andere club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *