FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt: ‘Ik heb al tien jaar geen wedstrijd pijnvrij gespeeld’

Dirk Kuyt heeft alles uit zijn carriere gehaald. De 35-jarige aanvaller van Feyenoord speelde maar liefst 104 interlands en speelde voor clubs als Liverpool en Fenerbahce. Sinds dit seizoen is hij weer actief voor zijn oude liefde Feyenoord.

“Succes is niet vanzelfsprekend. Maar als je er alles voor over hebt, als je er pijn voor kunt lijden, dan valt er veel uit te halen. Ik heb geleerd om pijn te lijden. In de laatste tien jaar heb ik geen wedstrijd pijnvrij gespeeld”, vertelt de 35-jarige aanvaller in de nieuwe editie van ELF Voetbal, die donderdag is verschenen. “Ik heb geleerd om met pijn maximaal te presteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *