‘Leroy Fer was dichtbij terugkeer naar Feyenoord’

Leroy Fer had dit seizoen zomaar voor Feyenoord kunnen voetballen. Vorig seizoen degradeerde hij met QPR naar de tweede divisie en vond in de winterstop in Swansea een nieuwe werkgever. Afgelopen zomer was een overtap naar Feyenoord ook dichtbij.

“De eventuele overstap naar Feyenoord van de zomer was serieus. Mijn zaakwaarnemer had contact met Van Geel”, zegt Fer in het Algemeen Dagblad. “De clubleiding wilde liever iemand contacteren voor de lange termijn”, legt Fer de reden uit voor het uitblijven van de terugkeer. Die middenvelder op lange termijn bleek uiteindelijk Marko Vejinovic.



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!