FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord haalt hoofd opleidingen uit Polen

Feyenoord heeft met Richard Grootscholten de nieuwe hoofd opleidingen binnen gehaald. De 51-jarige man tekent voor twee jaar bij de Rotterdammers. De laatste jaren was hij werkzaam bij Poolse Zaglebie Lubin, het Russische Kuban Krasnodar en het Canadese Vancouver Whitecaps.

‘Ik ben een blij man’, zegt Grootscholten op de Feyenoord-website. ‘Vanaf het eerste gesprek was het gevoel van beide kanten goed. Ik zie in deze nieuwe rol een grote uitdaging, die bovendien bij mij past. Feyenoord is een topclub met ambitieuze plannen voor onder meer de Academy, daar wil ik met mijn ervaring een bijdrage aan gaan leveren.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *