Feyenoord krijgt een nieuwe trainingsaccommodatie

Feyenoord krijgt een nieuwe trainingsaccomodatie. Dit gaat er komen op het voormalige veld van VV Hillesluis. De intentieverklaring hiervoor is gisteren ondertekend.

Het tekenen van de intentieverklaring valt samen met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen Feyenoord, de gemeente Rotterdam en Sportclub Feyenoord. In deze overeenkomst tekenen de drie partijen voor een nieuw complex voor de jeugd en de amateurtak van Feyenoord. Deze accommodatie komt aan de westkant van het huidige Varkenoord.

De jeugdaccommodatie gaat bestaan uit vijf velden, plus een veld voor pupillen. Daarnaast komt er een nieuw gebouw, waarin een kantine en kleedkamers komen. De bouw moet starten in de zomer van 2017 en zal voor beide accommodaties gelijk lopen. Geschat wordt dat de verhuizing plaats kan vinden in 2018.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *