Letschert: ‘Michiel Kramer is een kwalletje’

Timo Letschert heeft in de Telegraaf het vuurtje opgestookt voor de bekerfinale van vanavond. Hij laat zich uit over Feyenoord-aanvaller Michiel Kramer.

“Kramer is wel een kwalletje natuurlijk. Het is de zoveelste keer dat hij misschien wordt geschorst, maar dat hij toch kan spelen. Wat dat betreft is het een beetje een vermoeiend verhaal met die Kramer”, aldus Letschert, die bezweert dat hij zich niet uit de tent laat lokken als de Feyenoord-spits hem probeert te provoceren. “Het boeit me vrij weinig wat voor fratsen hij uithaalt in het veld. Ik concentreer me volledig op mijn eigen prestatie. Daar moet mijn focus liggen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!