‘Topclubs zondag in De Kuip voor Tonny Vilhena’

Zondag spelen Feyenoord en FC Utrecht de bekerfinale. Er zullen diverse topclubs op de tribune zitten om de verrichtigingen van Tonny Vilhena te bekijken. Hij vertrekt na dit seizoen transfervrij bij de Rotterdammers.

Zelf zegt de middenvelder alleen maar aan de finale te denken. “Ik voel me sterk en fit. Als je wekelijks speelt, zoals nu weer het geval is, kun je naar een vorm toegroeien. Ik heb de lat altijd hoog gelegd voor mijzelf, ik wil iets toevoegen aan het elftal. Het is prachtig als dat lukt en ik tegen FC Utrecht in de finale mijn eerste hoofdprijs kan pakken,” zo geeft hij aan in de ochtendkrant.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!