‘KNVB wil Feyenoord-fans bij duel om Johan Cruijff Schaal in Arena’

De KNVB wil dat er tijdens de Johan Cruijff Schaal volgend seizoen ook Feyenoord-supporters aanwezig zijn. De seizoensopening wordt jaarlijks gespeeld in de Amsterdam ArenA tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Deze zal op 31 juli gespeeld worden.

Indien Ajax landskampioen weet te worden is de club de tegenstander van Feyenoord in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Al jaren mogen er bij de onderlinge duels van Ajax en Feyenoord op last van de burgemeesters geen uitfans aanwezig zijn. De bekerwinnaar is formeel de thuisspelende ploeg in het duel om de Johan Cruijff Schaal.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!