Feyenoord schakelt huisjurist voor Michiel Kramer in

De aanklager van de KNVB eist tegen Michiel Kramer een schorsing van drie duels. De huisjurist van Feyenoord Joris van Benthem is hier echter verbolgen over en vindt dat de spits niet eerlijk wordt behandeld.

“Dat heb ik in zestien jaar nog nooit meegemaakt”, zegt Van Benthem in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Kramer krijgt nu niet de behandeling die andere spelers wel krijgen. Dat is oneerlijk. De aanklager had geen zaak voor een schikkingsvoorstel en gooit nu maar een visje uit door hem direct voor de tuchtcommissie te laten verschijnen. Dat doet de rechtspraak in het betaalde voetbal geen goed.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!