‘Feyenoord is de grootste teleurstelling in mijn loopbaan’

Arie Haan is trainer geweest in elke hoek van de wereld. Tussen 1995 en 1997 stond hij aan het roer bij Feyenoord. Het eerste seizoen eindigde hij tweede, en het tweede seizoen werd hij ontslagen. Het is de grootste teleurstelling uit mijn carriere.

Haan zegt in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij het jammer vindt dat hij zo weinig in de Eredivisie heeft gewerkt. “Terwijl ik over finales en doelstellingen heb behaald en ook vaak werd teruggevraagd. Feyenoord is de grootste teleurstelling in mijn loopbaan. Met clubbaas Jorien van den Herik kon ik uitstekend door één deur, maar de druk van pers en publiek was te groot”, blikt Haan terug.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!