‘Leicester laat ster vertrekken en meldt zich bij Feyenoord voor vervanger’

Bijna alle clubs hebben wel een oogke op Leicester-middenvelder N’Golo Kanté. Naar verluidt willen Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, FC Barcelona hem allemaal hebben.

Mocht hij echt vertrekken bij de aanstaande kampioen dan moet de club opzoek naar een vervanger. Wat dat betreft zou Tonny Vilhena van Feyenoord heel erg in beeld zijn bij Leicester. De mannetjesputters van de traditionele Eredivisie-topclub is vanaf de aankomende zomer transfervrij en kan zich dus rustig buigen over de vraag wat te doen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!