FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leicester laat ster vertrekken en meldt zich bij Feyenoord voor vervanger’

Bijna alle clubs hebben wel een oogke op Leicester-middenvelder N’Golo Kanté. Naar verluidt willen Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, FC Barcelona hem allemaal hebben.

Mocht hij echt vertrekken bij de aanstaande kampioen dan moet de club opzoek naar een vervanger. Wat dat betreft zou Tonny Vilhena van Feyenoord heel erg in beeld zijn bij Leicester. De mannetjesputters van de traditionele Eredivisie-topclub is vanaf de aankomende zomer transfervrij en kan zich dus rustig buigen over de vraag wat te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *