‘Tonny Vilhena geeft jawoord aan 18-voudig Italiaans kampioen’

Tonny Vilhena verkast waarschijnlijk naar de Serie A. Hij zal daar mogelijk gaan spelen voor AC Milan. Dit weet het medium la Gazzetta dello Sport te melden. Vilhena kan aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken bij Feyenoord.

Dinsdagavond werd Vilhena gespot op luchthaven Malpensa, voor een terugvlucht naar Nederland. Mogelijk sprak de aanvallende middenvelder in Italië al met een afvaardiging van zijn nieuwe club, vergezeld door zaakwaarnemer Mino Raiola. Vilhena heeft niet hardop gezegd dat hij zijn loopbaan graag zou vervolgen in de Serie A, maar het lijkt zeker dat hij aan de slag gaat in het buitenland.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!