FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan schrikt van eisen Vilhena, Inter beraadt zich’

Vorige week was Tonny Vilhena in Milaan om een gesprek te hebben met de plaatselijke AC. Het leek erop dat hij zijn handtekening zou zetten onder een contract bij MIlan, maar volgens journalist Gianluca Di Marzio, werkzaam voor Sky Sports, lijkt stadsgenoot Internazionale betere papieren te hebben.

AC Milan zou namelijk geschrokken zijn van de hoge eisen die de vader en tevens zaakwaarnemer van Vilhena op tafel legde. De 21-jarige linkspoot, die in Italië nog altijd bekend staat als een van de grootste talenten in Europa, zou daardoor ook kennis hebben gemaakt met Inter.

Inter overweegt nu om hem een contract aan te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *