FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan onverwachts flink cashen middels een transfer’

Feyenoord lijkt zich te kunnen opmaken voor een financiele meevaller. Lex Immers wordt dit seizoen verhuurd aan Cardiff City en daar heeft hij een grote indruk weten te maken. De gehele top op het tweede niveau in Engeland is geinteresseerd geraakt in zijn diensten. Dit weet de Telegraaf te melden.

Immers stapte tijdens de winterstop tijdelijk over naar Cardiff City en is een hit op het tweede niveau van Engeland. De krant schrijft dat ‘van Londen tot het noorden van Engeland’ de clubs geïnteresseerd zijn. Een terugkeer naar Feyenoord is geen optie.

De voorkeur van Immers ligt bij een permanente overstap van Feyenoord naar Cardiff City. “Maar tot dit weekeinde was er nog een transferembargo bij Cardiff City, zodat ik niet zeker ben hoe mijn toekomst eruit zou zien”, aldus de middenvelder, waarvan een halfjaar geleden niemand bij Feyenoord nog dacht dat hij veel geld zou kunnen opleveren. Andere clubs hebben al contact met de Rotterdammers gelegd om een transfer te bespreken.
Voor al je wedtips en voorbeschouwingen ga je na

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *