FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gek op de Formule 1 en op Max Verstappen? Check dan dit en maak kans op een REDBULLRACING-SHIRT!!

imagesBen jij een fan van de Formule1 en Max Verstappen en wil je kans maken op een heus REDBULLRACING shirt? Volg dan nu Facebook.com/Formule1RSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 1500 volgers worden verloot!!! Formule1RSS.nl brengt je dagelijks de laatste nieuwtjes rondom de Formule1. Een absolute aanrader dus als je van autosport houdt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de maand 2000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *