Feyenoord durft weer te hopen op ‘jawoord’ Vilhena

Feyenoord durft weer te hopen op een langer verblijf van Tonny Vilhena. De middenvelder heeft een aflopend contract en dreigt transfervrij te vertrekken bij de Rotterdammers. Volgens het AD is het nu reeel dat hij toch zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis .

De Rotterdammers deden dinsdag namelijk een ultieme poging om Vilhena toch langer te binden en de zelfopgeleide middenvelder zou nu wel een goed gevoel hebben gehad over de aanbieding die hij heeft ontvangen. Technisch directeur Martin van Geel, trainer Giovanni van Bronckhorst en huisjurist Joris van Benthem denken dat Vilhena nu toch wel eens zou kunnen blijven.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!