Feyenoord gaat samenwerken met Amerikaanse club

Feyenoord gaat een samenwerking aan met de Amerikaanse club Tennessee Soccer Club (TSC). De afgelopen zes maanden hebben beide partijen hier gesprekken over gevoerd.

Doel is om zowel de ontwikkeling van spelers als trainers te bevorderen bij de club uit Nashville. Vertegenwoordigers van Feyenoord zullen in het najaar naar de Verenigde Staten afreizen om de samenwerking af te trappen met onder andere een uitgebreid seminar over coaching.

De staf van de Feyenoord Academy zal ook enkele trainingssessies geven aan de jeugd van TSC. ”Deze samenwerking stelt ons in staat om samen te werken met een van de top academies in de wereld.” Gido Vader, manager internationale relaties, bij Feyenoord: ”TSC wil haar spelers en trainers de best mogelijke leeromgeving bieden. Met de Feyenoord Academy kunnen wij dat voor een groot deel bewerkstelligen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *