Turkse middenvelder: ”Gesproken met Feyenoord”

Recep Niyaz mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Tegenover de Turkse media zegt hij een gesprek te hebben gehad met de Rotterdammers. ”Ik heb een ontmoeting gehad met Feyenoord, maar er zijn ook aanbiedingen uit de Super Lig. Mijn doel is om te spelen in een topcompetitie,” zegt hij tegenover Sporx.

De 20-jarige Turkse jeugdinternational, die ook op de vleugels uit de voeten kan, staat momenteel onder contract bij Denizlispor op het tweede niveau in zijn vaderland. De aanvallende middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Fenerbahce, is echter niet van plan om zijn contract te verlengen, waardoor hij vanaf juli over een transfervrije status beschikt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!