FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt waagt tevergeefs nog een poging bij Vilhena’

Dirk Kuyt heeft volgens Voetbal International nog een laatste poging gewaagd om Tonny Vilhena te overtuigen om bij Feyenoord te blijven. Nadat Feyenoord het nieuws van de definitieve breuk naar buiten had gebracht, nam de aanvoerder contact op met Vilhena, zo schrijft het voetbalblad. Volgens VI is dat een typisch voorbeeld hoe stuurloos de club nu is.

“Deze keer was het Dirk Kuyt die een poging waagde. ‘Valt er nog te praten’, vroeg Kuyt. ‘Altijd’, antwoordde het kamp van de middenvelder, maar daarna werd het stil’, zo stelt het voetbalblad. Vilhena sprak onder meer uitgebreid met Inter en zou deze week in Maassluis nog een andere Zuid-Europese topclub ontvangen voor gesprekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *