FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lazio Roma biedt tien miljoen euro op Robin van Persie’

Robin van Persie mag zich in de belangstelling heugen van Lazio Roma. De Italiaanse club is bereidt tien miljoen euro voor hem over te maken aan zijn werkgever Fenerbahce. Dit weet het Turkse medium Haberler te melden.

In Turkije verdient de voormalig international van Oranje een bedrag van rond de vijf miljoen euro per jaar, maar dat is door Lazio onmogelijk op te hoesten. Van Persie moet dus flink wat water bij de wijn doen, indien de partijen tot een akkoord willen komen. De aanvaller vertrok afgelopen zomer van Manchester United naar Fenerbahçe, maar staat nu dus mogelijk voor een nieuwe transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *