FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord grijpt naast Turkse Messi

Feyenoord heeft naast de Turkse middenvelder Recep Niyaz gegrepen. Hij heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend bij Rizespor.

De twintigjarige jeugdinternational komt transfervrij over van Denizlispor, dat op het tweede niveau van Turkije speelt. Rizespor speelt in de SüperLig, waarin het dit seizoen met de dertiende plek in de onderste regionen van de hoogste voetbalafdeling van Turkije eindigde.

Feyenoord had Niyaz ook op de radar staan. Vorige week liet de speler weten dat hij een ontmoeting met de bekerwinnaar had gehad. Ook Fenerbahce en Trabzonspor werden met Niyaz in verband gebracht. In Rotterdam werd Niyaz als mogelijke opvolger van Tonny Vilhena genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *