‘Ronald Koeman neemt Graziano Pelle mee naar Everton’

Het lijkt erop dat Graziano Pelle zijn carriere voortzet bij Everton. Hij volgt daarmee Ronald Koeman die dezelfde overstap maakt.

Pellè kende een ongelooflijk goed debuutjaar in de Premier League, maar dit seizoen stokte de motor enigszins en eindigde hij met elf doelpunten in dertig officiële wedstrijden. Desondanks wil Koeman de kopsterke spits volgens de Engelse media maar al te graag meenemen naar zijn nieuwe club. Bij Everton zijn ze intussen bang dat de Nederlander zijn oogappeltje ziet als de vervanger van Romelu Lukaku, die hoogstwaarschijnlijk op weg is naar de Europese top.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!