FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jari Schuurman op huurbasis naar Willem II

Willem II neemt aankomend seizoen Jari Schuurman op huurbasis over van Feyenoord. In Rotterdam heeft de middenvelder nog een contract tot 2020.

‘Voor Jari is het belangrijk dat hij minuten gaat maken op het hoogste niveau, om zo een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Dit in navolging van Calvin Verdonk, die het komend seizoen wordt verhuurd aan PEC Zwolle. Jari is een groot talent, maar had afgelopen seizoen te maken met veel concurrentie op zijn positie. Bij Willem II krijgt hij de kans om minuten te maken op het hoogste niveau, waardoor hij over een jaar met meer ervaring terugkeert in De Kuip.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *