Nicolai Jorgensen: ‘Ik wil hier vijf jaar gaan doorbrengen’

Nicolai Jorgensen wil zich laten zien bij Feyenoord. De 25-jarige aanvaller kwam over van Kopenhagen. Hij tekende mede op advies van zijn landgenoot en oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson.

De nieuwe spits van de Rotterdammers werd tijdens de eerste training onder luid gejuich ontvangen door het Legioen. Jorgensen wist het toen zeker. “Toen ik alles hier zag was ik er zeker van dat ik hier vijf jaar wil doorbrengen”, aldus de van FC Kopenhagen overgekomen spits. “Dit is een grote club voor mij. Het voetbal dat ze hier spelen is always fun. Ze vallen hier aan om te winnen, waar ze in Denemarken verdedigen om te winnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!