Voorbeschouwing Frankrijk – IJsland

Dat IJsland zo ver is gekomen op het EK is voor velen een verrassing, al weten we in Nederland al wel dat dit team niet zo makkelijk te verslaan is. Ze wisten Engeland zonder pardon uit het toernooi te knikkeren en nu staan ze tegenover Frankrijk.

Frankrijks weg naar de kwartfinale

Frankrijk kan een mooi record breken dit EK. Ze kunnen het eerste land worden dat twee keer achter elkaar een groot toernooi in eigen land wint. Dan moeten ze wel nog even deze wedstijd winnen, Duitsland verslaan in de halve finales en de finale winnen. De vorige wedstrijd tegen Ierland domineerden ze met 60% balbezit en 11 schoten op doel, toch bleef de score slechts 2-1.
Voor deze wedstrijd kan je er weer op rekenen dat Frankrijk het spel controleert en de verdediging van IJsland zal waarschijnlijk niet bestand zijn tegen de aanvallen van de Fransen. Helaas moet Frankrijk Adil Rami en N’Golo Kante missen nadat zij hun tweede gele kaart van het toernooi kregen.

IJsland voor de counter

Zoals gezegd is IJsland al een tijdje lekker bezig op het EK. Ze kunnen prima meekomen met de meeste andere landen en ze zijn vooral erg gevaarlijk in de counter. Tegen Engeland waren ze ook duidelijk de mindere met slechts 37% balbezit voor IJsland en 17 schoten op doel van Engeland. Toch wisten ze de Engelsen te verslaan door wel gewoon te profiteren van de kansen die ze hadden.

Wedden op veel doelpunten

(Deze tip komt van de schrijvers van Sports Bookies)
Als je nog een wedje wilt wagen dan is een weddenschap op over 2.5 doelpunten misschien wel interessant. IJsland wist in alle wedstrijden in het toernooi te scoren en de Fransen zullen waarschijnlijk veel kansen creëren. De laatste twee keer dat deze landen tegen elkaar speelden eindigde de wedstrijd beide keren in 3-2 voor Frankrijk. Dat kan nu ook zomaar gebeuren en met een weddenschap op over 2.5 doelpunten zit je ook goed met een score van 2-1. De quoteringen voor een over 2.5 doelpunten weddenschap zit op dit moment rond de 2.10, dus je kan nog een beetje winst maken ook.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!