FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord denkt aan doelman Brad Jones

Feyenoord denkt erover om Brad Jones een contract aan te bieden. Gisteren raakte Kenneth Vermeer zwaar geblesseerd op de training van de Rotterdammers en dus zijn ze nu opzoek naar een vervanger. Ook tweede keeper Warner Hahn kampt met een blessure.

Jones traint momenteel weer bij zijn oude club Liverpool, waar hij nog samenspeelde met Dirk Kuyt. Hoewel hij net terug is bij zijn gezin in Engeland, staat de doelman niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Eredivisie. “Dat is mogelijk”, vertelt Jones in AD Sportwereld. “Ik heb nog niets gehoord van Feyenoord, maar ben bereid om te luisteren. We zullen zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *