‘Sven van Beek in gesprek met Fiorentina’

Sven van Beek staat in de belangstelling van Fiorentina. De zaakwaarnemer van de verdediger is momenteel in Florence om te praten over een mogelijke overgang. Dit weet het medium Tuttomercatoweb althans te melden.

Het is onbekend wat technisch directeur Martin van Geel verlangt voor de centrale verdediger. Volgens bronnen ligt het bedrag dat de Italianen over hebben rond de vijf miljoen euro. Van Geel wil echter dat Fiorentina met meer geld over de brug komt. Het is afwachten hoe deze zaak zich gaat ontwikkelen. De belangenbehartiger van Van Beek is in ieder geval in Italië om tot een deal te komen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!