FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt polst Robin van Persie voor terugkeer naar Feyenoord’

Dirk Kuyt heeft deze zomer aan Robin van Persie gevraagd of hij oren heeft naar een terugkeer bij Feyenoord. Dat zegt de Katwijker in gesprek met Voetbal International.

“Tegen beter weten in eigenlijk. Ik merk bij heel veel voetballers dat die behoefte er niet is om weer in Nederland te spelen. Het is heel moeilijk daar een ambitie in te vinden”, voegt de routinier daar direct aan toe.

“De kans om op je bek te gaan is groot. Ik heb het hem zeker gevraagd, meer met een glimlach dan dat ik dacht dat hij echt zou komen meer met een glimlach dan dat ik dacht dat hij echt zou komen. Ik vraag het Robin volgend jaar gewoon weer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *