‘Royston Drenthe mogelijk naar de Jupiler Pro League’

Royston Drenthe mag zich in de belangstelling heugen van het Belgische Waasland-Beveren. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. De 29-jarige speler stond afgelopen seizoen onder contract bij SC Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten.

Drenthe begon zijn loopbaan bij Feyenoord en speelde daarna drie seizoenen voor Real Madrid. Daarna was Drenthe ook nog actief bij clubs als Everton en Reading, maar zijn topniveau wist hij niet meer te bereiken. Waasland-Beveren is mogelijk dus een optie voor komend seizoen: afgelopen voetbaljaar werd de club twaalfde in de reguliere Belgische competitie.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!