‘Middlesbrough boodt zeven miljoen euro op Terence Kongolo’

Middlesbrough heeft zich deze transferperiode gemeldt voor Terence Kongolo. Naar verluidt had de Engelse club een transfersom van zeven miljoen euro voor hem over. Dit was voor Feyenoord niet genoeg. Dit wist Voetbal International bij FC Afkicken te melden.

Middlesbrough kreeg het echter niet voor elkaar om de verdediger los te weken uit Rotterdam. Naar verluidt heeft Feyenoord de vraagprijs voor Kongolo bepaald op twintig miljoen euro. Eerder werd ook bekend dat een club uit de Premier League interesse had in de linkspoot. Of dat om Middlesbrough ging, is niet bekend.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!