‘Antonio Conte schrikt van vraagprijs van voormalig Feyenoord-verdediger’

Chelsea-trainer Antonio Conte is geschrokken van de vraagprijs van Stefan de Vrij. Zijn club Lazio Roma vraag maar liefst een transfersom van 58 miljoen euro voor hem. Dit weet het medium The People te melden.

Aanvankelijk werd Chelsea nog in verband gebracht met stopper Kalidou Koulibaly van Napoli, maar die heeft onlangs een nieuw contract getekend bij de werkgever van oud-Ajacied Arek Milik. K2 is dus definitief geen optie meer, maar Conte zou nog wel van mening zijn dat zijn verdediger wat sterker zou kunnen, óók na de aankoop van David Luiz, die te elfder ure overgeheveld werd van Paris Saint-Germain.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!