‘Ajax, PSV en Feyenoord in gesprek over nieuwe Atlantic League’

Ajax,PSV en Feyenoord zijn momenteel in gesprek met topclubs uit België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Schotland om een eigen competitie te starten. Dit weet Kopenhagen-directeur Anders Hørsholt te melden in een gesprek met het Deense BT.

De gesprekken zijn al aardige tijd bezig, onthult Hørsholt. De topploegen die betrokken zijn bij het project zijn Ajax, PSV, Feyenoord, Anderlecht, Club Brugge (België), Celtic (Schotland), FC Kopenhagen, Malmö FF (Zweden) en Rosenborg (Noorwegen). Het is ook de bedoeling dat het Schotse Rangers en Bröndby (Denemarken) gaan deelnemen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!