FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-talent neemt genoegen met reserverol: ‘Heb goede speler voor me’

Bart Nieuwkoop komt in het eerste van Feyenoord amper aan spelen toe. Toch was hij één van de grootste talent uit de opleiding van de Rotterdammers. Hij heeft Rick Karsdorp voor zich die een stormachtige ontwikkeling doormaakt.

“Ik heb een heel goede speler voor me, die nu ook international is: Rick Karsdorp. Als mijn kans komt, probeer ik alles te geven. Ook op trainingen wil ik laten zien dat ik er sta wanneer het nodig is, terwijl ook de wedstrijden met het tweede daar een goede mogelijkheid voor zijn. In dit soort wedstrijden wil je goed spelen en zorgen dat je in een goede flow komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *