FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Fenerbahce staan op het punt om transfer af te ronden’

Feyenoord en Fenerbahce zouden momenteel zaken met elkaar doen. Naar verluidt is een transfer van Bilal Basacikoglu naar de Turkse grootmacht erg dichtbij. Dit weet het medium Habertürk te melden. Hoeveel de club voor hem wil betalen is niet bekend. In Rotterdam heeft de vleugelaanvaller nog een contract tot 2018. Hij kwam in 2014 over van SC Heerenveen dat een 3,5 miljoen voor hem ontving.

Eind september deed Basacikoglu nog een halfuur mee in Istanbul tijdens het Europa League-duel met Fenerbahçe. Eerder deze maand vertelde de Turkse jongeling het ‘helemaal niet verkeerd’ te vinden om nog jaren in De Kuip te blijven spelen. “Maar misschien kan ik naar een club in Spanje. Villarreal of Sevilla spreekt me wel aan. En als ik daar presteer, wie weet komt er dan een club als Arsenal. Engeland en Duitsland vind ik mooie competities”, droomde hij hardop in Hand in Hand.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *