FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Salomon Kalou: ‘Ik wil afsluiten bij Feyenoord’

Salomon Kalou heeft een droom. Hij zou zijn carriere graag wilen afsluiten bij Feyenoord. de aanvaller is 31 jaar oud en speelt zijn wedstrijden nu voor Hertha BSC. Een overstap op korte termijn lijkt er niet in te zitten omdat hij in gesprek is over een nieuw contract bij die club.

“Ik denk dat ik in januari een nieuw contract onderteken”, vertelt de 31-jarige Ivoriaan, die momenteel beschikt over een aflopende verbintenis. Hij voegt er tegenover Deutschen Welle aan toe dat een rentree in De Kuip een droom voor hem blijft. “Ik heb als speler vele jaren ervaring opgedaan, maar ik koester nog de droom om mijn carrière af te sluiten bij Feyenoord. De club zit in mijn hart. Daar begon het allemaal voor mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *