FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst twee jaar langer trainer van Feyenoord

Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord gaan langer met elkaar door. Beide partijen zijn een principeakkoord overeengekomen om het contract met twee jaar te verlengen. Hij staat nu tot 2018/’19 onder contract bij de Rotterdammers.

“Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord”, zegt de trainer op het digitale huis van de Rotterdammers. “De club als geheel maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen. Als dan blijkt dat alle partijen tevreden zijn, ligt het uiteraard voor de hand om ook na dit seizoen door te gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *