‘Toptransfer lonkt voor Stefan de Vrij’

Stefan de Vrij heeft de clubs voor het uitzoeken. De verdediger van Lazio Roma presteert al jaren constant en dat gaat zich nu uitbetalen. Naar verluidt willen Chelsea en Bayern Munchen hem volgend seizoen overnemen.

De Vrij heeft Bij Lazio Roma nog een contract tot 2018. De Romeinen willen deze verbintenis graag openbreken maar dat ziet hij niet zitten. Ze vragen dan ook een transfersom van zón 35 miljoen euro voor hem. Er zullen dan ook weinig clubs zijn die dit op tafel kunnen leggem.

Die clubs zijn Chelsea en Bayern München, die met hun kapitaalkracht dergelijke bedragen makkelijk op tafel kunnen leggen. Ook AC Milan en Internazionale zouden interesse hebben, maar het lijkt er niet op dat De Vrij een stap naar een andere Italiaanse club ziet zitten. Daarnaast kunnen en/of willen de clubs uit Milaan een som van 35 miljoen waarschijnlijk niet betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *