FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Barcelona polst Ronald Koeman als hoofdtrainer’

Het zou zomaar kunnen dat Ronald Koeman volgend seizoen de hoofdtrainer is van FC Barcelona. Volgens Sportitalia heeft de Catalaanse grootmacht contact met hem opgenomen om hem te polsen voor volgend seizoen. De huidige trainer heeft namelijk een aflopen contract en het zou zomaar kunnen dat er in de zomer afscheid van hem word genomen. De club wil een vervanger voor hem hebben klaar staan mocht dit het geval zijn.

Koeman is op dit moment trainer van Everton waar hij na dit seizoen nog een contract voor twee seizoenen heeft. Voor de oud-speler van o.a Ajax en Feyenoord zou trainer van Barcelona een droom zijn. De oud-speler van de Catalanen heeft namelijk nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij maar wat graag als hoofdtrainer bij Barcelona zou willen werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *