‘Heerenveen informeerde naar voormalig publiekslieveling van Feyenoord’

Jean-Paul Boetius heeft in het najaar van 2016 verzaakt om in te gaan op een transfer naar de Eredivisie. SC Heerenveen wilde hem namelijk overnemen van FC Basel. Dit weet het Zwitserse Tageswoch te melden.

De voormalige vleugelaanvaller van Feyenoord komt er in Zwitserland niet aan te pas. Heerenveen zag naar verluidt zijn kans schoon om de aanvaller terug te halen naar Nederland. Boëtius zag dat echter niet zitten. De enkelvoudig Oranje-international zou hebben aangegeven voor zijn kans in Zwitserland te willen gaan.

Tot op heden heeft Boëtius nog geen gelijk gekregen. In totaal speelde hij dit seizoen pas 332 minuten voor Basel, verspreid over vijf wedstrijden. Daarin scoorde hij wel drie keer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!