FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fenerbahce meldt zich bij Feyenoord en heeft belangrijke eis’

Fenerbahce wil daadwerkelijk werk gaan maken van Eljero Elia. De Turkse grootmacht heeft zich al meerdere malen gemeld bij Feyenoord maar de interesse schijnt nu zeer serieus te zijn. Het medium Lig TV weet te melden dat beide clubs ondertussen in onderhandeling zijn.

Fenerbahce heeft wel een belangrijke eis op tafel gelegd. Ze willen de vleugelaanvaller eerst een half jaar huren en dan definitief overnemen van de Rotterdammers. Het is de vraag in hoeverre Feyenoord hier op zit te wachten.

Daarnaast behoort de buitenspeler tot de belangrijkere spelers van de Rotterdammers en hoeft hij ook nog niet zo nodig weg. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2018. Het is afwachten of het tot een transfer gaat komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *