FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig assistkoning van Feyenoord tekent tot 2018 bij Club Brugge

Lex Immers heeft een nieuwe club te pakken. Hij tekent een contract tot medio 2018 bij het Belgische Club Brugge. Hij komt transfervrij over van Cardiff City waar zijn contract onlangs werd verscheurd.

De Telegraaf schrijft er het volgende over: “Lex Immers speelt na de winterstop voor de kampioen van België. De leiding van Club Brugge was gisteravond laat ver in de onderhandelingen met de ex-Feyenoorder om hem binnen te halen, nadat de Hagenaar eerder op de dag in Londen nog om de tafel zat met het Schotse Celtic. Immers komt transfervrij binnen en tekent in Brugge een contract tot medio 2018. De wens om met zijn gezin terug te keren naar vertrouwde omgeving werd door Cardiff City de voorbije dagen al beloond. De gewilde Immers kreeg de vrijheid om te vertrekken. Het voordeel van Brugge is dat hij op twee uur rijden van zijn geboortestad Den Haag en zijn familie zit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *