‘Marko Vejinovic kan naar deze Spaanse club verkassen’

Marko Vejinovic komt er bij Feyenoord niet aan te pas. Hij werd vorig seizoen voor miljoenen overgenomen van Vitesse maar kon nooit aan de verwachtingen voldoen. Nu wil het Spaanse Sporting Gijon hem op huurbasis uit zijn lijden verlossen. Dit weet de Spaanse krant Marca te melden.

Hoewel Vejinovic nauwelijks aan de bak komt bij de Rotterdammers zouden ze toch niet staan te springen. Dit vanwege het ontbreken van Karim El Ahmadi. Hij is deze maand actief op de Afrika Cup.

Of de Rotterdammers hem toch op huurbasis willen laten gaan is niet bekend. Zijn contract bij Feyenoord loopt tot medio 2019.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!