FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Michiel Kramer kon naar China en enkele Europese toplanden’

Michiel Kramer komt er dit seizoen bij Feyenoord amper aan te pas. Pas 116 minuten speelde de kopsterke spits voor de Rotterdammers. Hij is tweede spits achter Nicolai Jørgensen die het dit seizoen verrassend goed doet. Er is deze tranferperiode buitenlandse interesse voor hem maar Feyenoord wil hem onder geen beding verkopen.

“Er was de afgelopen weken veel belangstelling voor hem. Vanuit China, maar ook vanuit de Europese toplanden. Toch zal hij bij Feyenoord blijven”, zegt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani, die aangeeft de Kramer dit absoluut geen straf vindt. “Hij zit nog steeds goed bij de club. Natuurlijk hoopt hij op meer speelminuten, maar Feyenoord doet het goed en hij past zich aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *